We sell fast!Testimoniale
Multumesc domnului Igor Postovanu pentru profesionalismul de care da dovada in munca pe care o presteaza. Am avut ocazia sa colaborez cu dumnealui in contextul in care cautam sa cumpar un apartament cu 2 camere si am apreciat atitudinea, corectitudinea si implicarea in interesul meu ca si client. Apreciez si recomand mai departe aceasta agentie care aduce o noua abordare pe piata de tranzactii imobiliare!

Panduru Marilene, Psiholog, Cumparator
Domnul Igor Postovanu este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Am tranzactionat cu dumnealui 2 apartamente extrem de rapid si profitabil. Il recomand calduros si cu toata increderea !
Un om cu pasiune si multa experienta in domeniu.

Nicolescu Radu, Liber-Profesionist, Vanzator
Ii suntem recunoscatoare domnului Igor Postovanu pentru ajutorul dat la vanzarea unei case din Bucuresti. Profesionalismul sau desavarsit, cunoasterea pietei si a oamenilor de care da dovada s-au dovedit reteta sigura pentru o tranzactie de succes. Am apreciat si ajutorul pretios dat la incheierea actelor. Ii multumesc inca odata si recomand cslduros serviciile domniei sale.

Hadareanu Corina, Traducator, Vanzator
Pana sa il cunosc pe domnul Igor Postovanu nu credeam ca voi reusi sa imi gasesc o garsoniera pe marginea Parcului IOR in bugetul meu care era destul de limitat. Am incheiat tranzactia cu brio fara batai de cap si intr-un stil profesionist. Acum sunt fericit ca am locuinta mea intr-o zona foarte buna. Recomand serviciile domnului Igor si ale agentiei Sims Parkman!

Serbu Daniel, Designer, Cumparator
Am vandut un apartament cu ajutorul domnului Igor Postovanu intr-un timp foarte scurt. Il recomand cu toata increderea pentru seriozitatea, eficienta si responsabilitatea cu care a lucrat pe tot parcursul colaborarii noastre.

Dinca Margareta, Profesor, Vanzator
Am avut niste experiente absolut oribile in trecut cu agentii imobiliari, motiv pentru care, cand am aflat de dl. Postovanu printr-o recomandare am fost destul de sceptic. A fost o surpriza imensa. Foarte profesionist, foarte politicos, mi-a inspirat incredere din primele 5 minute. Analiza de piata pe care a facut-o a fost foarte credibila, parea sa inteleaga foarte bine psihologia cumparatorilor, pretul pe care l-a propus pentru vanzare a fost bine argumentat. Pe parcursul colaborarii, m-a tinut la curent cu situatia vizitelor, mi-a recomandat - din nou bine argumentat - cand si cu cat sa reduc pretul astfel ca vanzarea sa aiba loc intr-un timp rezonabil. A intermediat relatia dintre mine, cumparator si notariat impecabil. In final, vanzarea s-a incheiat cu succes, stresul a fost minim, pretul foarte bun.

Costin Genescu, Programator, Vanzator
Am avut ocazia sa lucrez cu dl Postovanu in urma unei recomandari primite de la un alt client al dumnealui si pot spune cu toata convingerea ca nu m-a dezamagit. Implicarea si profesionalismul dumnealui sunt remarcabile. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Un om calm, cu simtul responsabilitatii si capabil sa faca fata oricarei provocari. Reusita tranzactiei vorbeste de la sine si suportul primit a fost pe masura asteptarilor.
Oricand il voi recomanda cu toata caldura. Ii multumesc.

Silvana Sima, Vanzator
Am avut ocazia sa evaluez autentica identitate profesionala a domnului Igor Postovanu in doua situatii, ambele extrem de marcante in ce priveste dedicatia si pregatirea sa.
In anul 2010 multumita domnului Igor Postovanu am reusit sa inchiriez un apartament in numai doua zile, in conditii optime. In Ianuarie 2014 cu ajutorul profesional al domnului Igor Postovanu am reusit sa vand un apartament in doar sapte zile la un pret excelent.
Sunt foarte recunoscatoare pentru deosebita sa atentie cat si pentru rezultatele obtinute. In domeniul imobiliar reprezinta un profesionist autentic de maxima incredere.

Mihaela Lazarescu, Prof. Matematica, stabilita in Argentina, Vanzator
In toamna acestui an am beneficiat de serviciile agentiei Sims Parkman reprezentata de dl Igor Postovanu, care m-a ajutat sa vand un apartament.
Cu acest prilej vreau sa apreciez seriozitatea, punctualitatea, promptitudinea si corectitudinea de care a dat dovada dl Postovanu si in acelasi timp sa-i multumesc.
Ar trebui sa fie un model pentru toate agentiile imobiliare. De accea il recomand cu caldura tuturor celor care vor sa vanda sau sa cumpere un imobil.

Cristina Belu, Economist, Vanzator
Au trecut aproape 3 ani de cand am beneficiat de serviciile agentiei imobiliare Sims Parkman si imi amintesc cu placere de colaborarea pe care am avut-o. L-am cunoscut pe domnul Igor Postovanu cand eram in postura de vanzator al unui apartament, insotea cumparatorul si desi era din tabara adversa m-a impresionat foarte mult corectitudinea, profesionalismul si modul nepartinitor in care prezentat ambelor parti toate aspectele tranzactiei cu avantaje si dezavantaje.

Irina Iordache, Inginer, Vanzator
Agentia Sims Parkman reprezentata prin dl Igor Postovanu si colectivul sau de oameni inimosi este egal cu: seriozitate, decenta, promptitudine, profesionalism, operativitate, cunoasterea legilor si eventualelor capcane ale pietii imobiliare, amabilitate, politete si nu in ultimul rand - caldura umana. Mult suflet pus in toate actiunile necesare colaborarii si derularii contractuale, spre deosebire de multi alti agenti imobiliari ce actioneaza corespunzator indatoririlor aferente, dar mai mult decat robotic! Multumesc si pe aceasta cale, d-lui Postovanu si echipei pentru colaborarea fara cusur si rezultate pe masura! Mult succes in continuare!

Carmen Ghelase, Economist, Vanzator

Intr-un moment in care eram blocata financiar si depindeam de vanzarea apartamentului, am remarcat pe internet compania Sims Parkman, care mi-a atras atentia pentru ca reprezenta doar vanzatorul in tanzactie. Asa ceva cautam. Am ajuns la aceasta convingere in urma incercarilor repetate facute personal pentru a-mi putea vinde apartamentul. Am constatat ca nu-l pot vinde singura și am apelat la cele mai bune agentii. Dar ele foloseau aceleasi metode ca mine si rezultatul nu aparea.
Prezentarea serviciului, contractul, metodele folosite mi-au dovedit ca dl Igor Postovanu are o expertiza de inalta calitate in domeniul imobiliar.
Toate acestea mi-au dat certitudinea ca lucrul pe care il asteptam de atata timp se poate realiza. La o saptamana dupa semnarea contractului au aparut trei cumparatori interesati de apartament, din care l-am ales pe cel mai bun.
Recomand cu caldura tuturor celor care vor sa fie reprezentati intr-o tranzactie pe dl Igor Postovanu pentru ca el apreciaza proprietatea, facand tot ce este necesar intr-o tranzactie.

Isabella Lisman, Bibliotecar, Vanzator
In februarie 2010, am avut nevoie sa vindem un apartament de 2 camere situat in centrul Bucurestiului. In prima faza am dat singuri anunt pe internet si am inceput sa primim foarte multe telefoane. Ceea ce a fost deosebit de deranjant a fost faptul ca absolut nici un agent din cei care au sunat nu si-au exprimat dorinta de a veni sa vada exact despre ce este vorba si sa discute cu proprietarii inainte de a prezenta apartamentul unor posibili clienti. Din fericire, un coleg de serviciu, care tocmai isi cumparase un apartament, mi-a dat numarul de telefon al d-lui Igor Postovanu din cadrul agentiei imobiliare Sims Parkman. Din clipa in care am luat legatura cu dumnealui lucrurile au devenit normale si am gasit in sfirsit o mare dovada de profesionalism cum din pacate rar gasesti pe piata imobiliara din Romania. Promovarea facuta ne-a ajutat sa-l vindem intr-un timp scurt si la un pret de care am fost foarte multumiti. In mod clar, daca voi mai avea nevoie de serviciile unei agentii imobiliare, va fi singura agentie cu care voi lucra pentru ca tinuta profesionala este total deosebita. Recomand aceasta agentie si altor oameni interesati cu cea mai mare cadura si responsabilitate.

Madalina Gheorghe, Grafician, Vanzator
Am avut ocazia sa colaboram cu domnul Igor Postovanu de doua ori pentru vanzarea unei garsoniere/ a unui apartament. Am fost impresionati de fiecare data de profesionalismul, eficienta si seriozitatea dlui. Postovanu si il recomandam cu multa incredere pentru orice tranzactii imobiliare.

Laura G., ghid turistic, traducator, vanzator
Il recomand cu incredere pe Dl. Igor Postovanu datorita implicarii, seriozitatii si profesionalismului demonstrat pe parcursul tranzactiei ce a constat in achizitionarea unui apartament.

Lupu Cristina , Asistent Back Office, Cumparator
Imi este greu sa exprim in cuvinte cum s-a derulat totul si este greu de crezut ca mai exista profesionisti in mereria asta la noi in tara. DA, exista, Igor este unul dintre putinii ramasi. Cu profesionalism si daruire, Igor a reusit in mai putin de 5 zile de la inceperea promovarii sa vanda o proprietate care credeam ca o sa-mi dea ceva batai de cap. Tot ce a evidentiat la prima intalnire, s-a intamplat ulterior pas cu pas, conducand in final la succes. Din punctul meu de vedere, Igor este un profesionist desavarsit, atent la detalii si doar de partea potrivita a baricadei. Conceptul lui de afacere este sustinuta de o rata reala de succes, ce nu permite esecuri, datorita unei rigurozitati militaresti in fluxul procesului.
Radu Valentin, Inginer Constructor, Vanzator
Lasa-ne un testimonial!
Igor Postovanu
office@simsparkman.ro
+40 769 061 501