We sell fast!Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. Informatii despre detinatorul site-ului

Site-ul simsparkman.ro este proprietatea Igin Invest Grup SRL, cu sediul în Bd. Unirii nr. 72, Bloc J3C, Tronson 2, Etaj 2, Birou 204, Atlassib Business Center, Sector 3, Bucuresti,  inregistrata cu numarul J40/3550/2008 si C.I.F. 23388611, numit pe parcursul acestor termeni si conditii „Agentia”, „Agentia Imobiliara” sau „Sims Parkman”.

2. Proprietatea intelectuala, drepturi de autor si marca inregistrata

„Sims Parkman”, „We sell fast” si „Expert in Selling Properties” sunt marci inregistrate si apartin Igin Invest Grup SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

Intregul continut al site-ului este proprietatea Agentiei si este destinat uzului personal, fara scop comerial. Drepturile de proprietate intelectuala sunt protejate de lege. Orice forma de copiere, stocare, reproducere, modificare si/sau transmitere a continutului este interzisa. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in limita a 500 de caractere, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza. In mod obligatoriu se va cita
sursa informatiei.

Este interzisa preluarea ofertelor imobiliare de pe site si republicarea poe altealte site-uri fara acordul prealabil si scris al Igin Invest Grup SRL.

3. Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal

Conform Art. 1, litera f) din decizia nr. 23 din 26 martie 2012 emisa de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, notificarea Autoritatii nu este necesara cand prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuata in scopul intermedierii tranzactiilor imobiliare.

Datele furnizate de dumneavoastra au scopul exclusiv de a va oferi informatiile solicitate si nu vor fi comunicate, vandute sau inchiriate niciunei terte parti. Va garantam condidentialitatea datelor dumneavoastra.

Prin completarea datelor personale pe site, vizitatorul declara ca este de acord sa primeasca informatii despre noi oferte, promotii si mesaje publicitare.

4. Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate simsparkman.ro sunt destinate simplei informari si nu reprezinta consiliere imobiliara. Prin urmare, Agentia Imobiliara nu poate fi facuta responsabila in vreun fel de orice daune pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in orice fel a informatiilor prezentate pe site. Pentru a beneficia de serviciile Sims Parkman este necesar sa incheiati un contract de Reprezentare Exclusiva cu Agentia Imobiliara.

5. Relația cu publicul.

Agentii Imobiliari Sims Parkman sunt REALTORI. Un REALTOR este membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania , al National Association of REALTORS si se supune Codului Etic APAIR.

Agentia Imobiliara Sims Parkman actioneaza ca „Agent al Vanzatorului” in baza unui Contract de Reprezentare Exclusiva semnat cu Clientul sau. Esenta relatiei contractuale este ca Agentia Imobiliara actioneaza in numele si pe seama Clientului in relatiile cu tertii in limitele si conditiile stabilite prin contractul incheiat cu Clientul sau. Agentia Imobiliara Sims Parkman este obligata sa protejeze interesele Clientilor sai ca si cand ar fi propriile interese.

In mod specific, Agentia Imobiliara angajata intr-un Contract de Reprezentare Exclusiva are urmatoarele obligatii:

1) Loialitate Totala. Agentia Imobiliara trebuie ca intotdeauna sa protejeze interesul si pozitia Clientului in negociere si sa ii aduca la cunostinta Clientului toate faptele care pot afecta sau influenta decizia acestuia;
2) Sa respecte toate instructiunile Clientului;
3) Sa pastreze confidentialitatea privind operatiunile Clientului;
4) Sa depuna toata diligenta si sa exercite cu grija si profesionalism sarcinile asumate;
5) Sa raspunda pentru sumele de bani si bunurile puse la dispozitia sa pe perioada in care actioneaza pentru Client.

In realatia cu vizitatorii acestui site, cu exceptia celor care sunt Clientii Agentiei, si cu Potentialii Cumparatori pentru o proprietate Reprezentata Exclusiv de Sims Parkman, Agentia nu are nicio obligatie de orice fel sau natura. Totusi, un   REALTOR se va comporta onest fata de toate partile implicate in tranzactie si va prezenta toate informațiile referitoare la starea fizica si situatia juridica a Proprietatii Imobiliare, inclusiv defectele si/sau inconvenientele acesteia, informatii ce nu pot si nu vor fi considerate informatii confidentiale conform Codului Etic APAIR. Un REALTOR va evita exagerarile si nu va face in nicio situatie declaratii eronate si nici nu va ascunde fapte relevante legate de Proprietatea Imobiliara sau de Tranzactia Imobiliara.

Pentru a intelege pe deplin Relatia cu publicul al unui REALTOR va invit sa citiți:

Download - Codul Etic APAIR

Download - Relatia cu Consumatorii APAIR